Kesäkuu 2010 

Kotisivu
Ylös
Arvot
Historiikki
Johtokunta
Jäsenyys
Kuukauden reseptit
Yhteystiedot

 

Broilerjauhelihakeitto ] Broilerpiirakka ] Jouluglögi ] Kaaliherkkuja ] [ Kahvimuffinsit ] Kanttarellipiirakka ] Kesäkeitto ] Maltainen Lanttuleipä ] Mokkapalat ] Mokka-Banaanikakku ] Paahdetut uunikasvikset ] Peruskiisseli ] Porkkanasosekeitto ] Rabarberihyve ] Raparperikerroskiisseli ] Saaristolaislimppu ] Sima ] Suklaaunelma-Kahvijuoma ] Tiramisu ] Yrttireseptejä ] Vaniljainen marjapiirakka ] Vappumunkit ]

Kahvimuffinsit

noin 20 kpl

 

125 g             voita

2 dl                sokeria

2                    munaa

2 dl                vehnäjauhoja

1 tl                 leivinjauhetta

½ dl               vahvaa kahvia

kuorrutus:      n. 1½ dl         tomusokeria

                      n. 1 rkl           vahvaa kahvia

 

Vatkaa rasva ja sokeri vaahdoksi, lisää munat yksitellen, vatkaa hyvin.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään.

Sekoita vaahtoon vuorotellen kylmää kahvia ja jauhoseosta.

Nostele vuokiin niin, että 1/3 vuoasta jää tyhjäksi.

Kypsennä 225 asteessa noin 10 – 15 minuuttia.

Anna jäähtyä hyvin.

Sekoita tomusokeri ja kahvia vähitellen niin, että muodostuu paksu sitkeä kuorrutus.

Kuorruta ja anna kuorrutuksen kovettua.