Syyskuu 2011 

Kotisivu
Ylös
Arvot
Historiikki
Johtokunta
Jäsenyys
Koti lehti
Kuukauden reseptit
Yhteystiedot

 

Broilerjauhelihakeitto Broilerpiirakka Jouluglögi Kaaliherkkuja Kahvimuffinsit Kanttarellipiirakka Kesäkeitto Maltainen Lanttuleipä Mokkapalat Mokka-Banaanikakku Paahdetut uunikasvikset Peruskiisseli Porkkanasosekeitto Rabarberihyve Raparperikerroskiisseli Saaristolaislimppu Sima Suklaaunelma-Kahvijuoma Tiramisu Yrttireseptejä Vaniljainen marjapiirakka Vappumunkit

Paahdetut uunikasvikset

2 punajuurta
2 porkkanaa
2 sipulia (puna- ja keltasipuli)
1 kesäkurpitsa
2 – 3 perunaa
puolikas lanttua
3 rkl rypsiöljyä
suolaa
pippuria
2 rkl yrttitarhamausteseosta (Santa Maria)

  • Kuori punajuuret, porkkanat, sipulit ja lanttu. Lohko melko isoiksi paloiksi.
  • Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.
  • Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.
  • Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella. Sekoita.
  • Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Ohje: Kotimaiset Kasvikset ry