Toukokuu 2010 

Kotisivu
Ylös
Arvot
Historiikki
Johtokunta
Jäsenyys
Koti lehti
Kuukauden reseptit
Yhteystiedot

 

Broilerjauhelihakeitto Broilerpiirakka Jouluglögi Kaaliherkkuja Kahvimuffinsit Kanttarellipiirakka Kesäkeitto Maltainen Lanttuleipä Mokkapalat Mokka-Banaanikakku Paahdetut uunikasvikset Peruskiisseli Porkkanasosekeitto Rabarberihyve Raparperikerroskiisseli Saaristolaislimppu Sima Suklaaunelma-Kahvijuoma Tiramisu Yrttireseptejä Vaniljainen marjapiirakka Vappumunkit

RABARBERIHYVE

4-5 vartta
½dl fariinisokeria

75g voita
2dl kaurahiutaleita
1dl sokeria
1rkl vehnäjauhoja

Varret pestään, palotellaan (ei välttämättä tarvitse kuoria).
Laitetaan mukavaan vuokaan, fariinisokeri sekoitetaan joukkoon.

Voi sulatetaan paistinpannussa, sekoitetaan muut sekaan (vehnäjauhot sitoo kivasti, jotkut jättää sen pois).
Kaada seos vuokaan rabarberien ja fariinisokerin päälle.
Uuni +180 astetta noin 30min, pinta hieman ruskettuu ja mehu alkaa irrota.

Tarjotaan vanilijajäätelön kanssa, aina on vuoka kerralla tyhjentynyt :)